Snehové pusinky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Snehové pusinky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 27.11.2021
Kategória receptu: České, Dezerty, Dobroty, Koláče, Múčnik, Pre deti, Slovenské, Veľká noc, Vianoce
Podobné recepty ako tento v sekcii: bielky, pusinky
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Snehové pusinky
- cesto 300 g cukor múčka
- 4 ks bielok
- čokoláda
Postup prípravy receptu Snehové pusinky
Pripravíme si bielky, ktoré do tuha vyšľaháme. K tomu potom postupne pridávame cukor.
Zapneme si rúru na 120 ° C a vymažeme si plech, na ktorý potom vrecúškom s väčším otvorom so zdobítkom tvarujeme naše pusinky: tvary si samozrejme môžeme urobiť aj iné podľa nás.
Vložíme do rúry, kde asi 15 minút pečieme a kvôli tomu, aby nám zostali biele, stiahneme teplotu na 50 ° C a necháme tak ďalších 10-15 minút.
Pusinky je možné urobiť čokoládové, namočením v práve rozohriatej čokoláde. Potom sa nechajú vychladnúť a sú hotové.
Podobné recepty ako je Snehové pusinky
Listkový jablkový závin recept
Umyjeme, olúpeme a na hrubom strúhadle postrúhame jablká, z ktorých vytlačí...
Uhorkový šalát s cibuľou recept
Poďme si urobiť uhorkový šalát s cibuľou. Najskôr si zájdeme na trh alebo ...
Zaváraná zelená fazuľka nálev recept
Pokiaľ sa vám urodilo dosť zelených fazuliek, je dobré okrem mrazenia ich ...
Vianočná rybia polievka recept
Rybiu hlavu rozrežeme a vyčistíme od žiabier a očí. Umyjeme a dáme variť v ...
Kuracie prsia s omáčkou recept
Najpoužívanejšie a aj najobľúbenejšie mäso u nás je kuracina. Je chutná, ľa...
Jahodová spomienka recept
Vezmeme si očistené jahody od stopiek, ktoré si hodíme do mixéra spoločne s...
Fazuľky na smotane s kôprom recept
Použijeme pokiaľ možno fazuľky čerstvé, pokiaľ nie sú, tak mrazené. Fazu...
Nadýchaná piškótová bublanina recept
Receptov na bublaninu nájdeme všade veľa, ale upiecť naozaj jemnú nadýchanú...
Kuracie prsia s cestovinami recept
Kuracie prsia sú u nás najčastejšie používané mäso. Je rýchle na prípravu a...