Citrónová limonáda recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Citrónová limonáda , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 17.10.2014
Kategória receptu: Koktail, Nápoje, Oslava, Pre deti
Podobné recepty ako tento v sekcii: citrón, limonáda, osviežujúce pitie
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Citrónová limonáda
- 1 fľaša nesladená minerálna voda
- 10 dkg cukor krupica
- 2 ks citrón
Postup prípravy receptu Citrónová limonáda
Umyjeme citróny v teplej vode a na jemnom strúhadle ostrúhame kôru.
Z oboch citrónov potom vytlačíme šťavu. V pollitri vody potom citrónovú kôru povaríme, ešte spoločne s cukrom. Necháme vychladnúť a cez sito prelejeme do džbánu.
K tomu potom pridáme vytlačenú šťavu z citrónov, dolejeme vychladenú minerálkou a riadne premiešame.
Do pohára, ozdobeného plátkom citróna, dáme pár kociek ľadu a zalejeme limonádou.
Limonádu pijeme ihneď.
Podobné recepty ako je Citrónová limonáda
Bravčové plece na šťave recept
Jednoduchý recept, pre začínajúce gazdinky. Klasika, ktorá nikdy nesklame a...
Kuracie maso na šťave s ryžou recept
Kuracie stehná sú klasika, ktorá sa nikdy neomrzí. Sú jednoduché na príprav...
Kuracie prsia s omáčkou recept
Najpoužívanejšie a aj najobľúbenejšie mäso u nás je kuracina. Je chutná, ľa...
Dusená mrkva s hráškom recept
Mrkva je veľmi zdravá zelenina. V kuchyni má mnoho využití. Môžeme ju použi...
Hrachová kaša recept
Vo vode prepláchneme polený žltý hrach, ten sa nemusí vopred namáčať. Prepl...
Rýchla pudingová bábovka recept
Všetky ingrediencie zmiešame dohromady. Dôkladne premiešame a vlejeme do vymastenej a vysypanej formy. Dáme piecť do predhriatej rúry na 150 ° C-160 ° C. Asi tak po 20 minú...
Púpavový med s citrusmi recept
Najprv si natrháme kvety púpav, ktoré potom zalejeme vriacou vodou. K tomu ...
Parížsky šalát recept
Šalát, ktorý bežne nájdete v obchodoch, po domácky. Potom, čo cibuľu olú...
Cestíčko na obaľovanie recept
Mäsko v cesíčku ostane krehké, ale na povrchu je chrumkavé, asi, preto sa t...