Recept.sk Jedlá, ktoré chcete uvariť a ochutnať

Menu

Palacinky recept

Rozhodli ste sa uvariť si recept Palacinky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 25.02.2014
Kategória receptu: Dezerty
Podobné recepty ako tento v sekcii: dezert, múčnik, sladké jedlo

Hodnotenie receptu:


Recept Palacinky

Potrebné ingrediencie receptu Palacinky

  • 400 ml mlieko
  • 200 g hladká múka
  • 2 ks vajcia
  • podľa potreby olej na vyprážanie
  • štipka soľ

Postup prípravy receptu Palacinky

V mlieku rozšľaháme vajcia. Primiešame múku a soľ a necháme aspoň 10 minút odležať.  Smažíme na panvici s trochou oleja do zlatista.  Hotové podávame s džemom, alebo ovocím podľa chuti.

Podobné recepty ako je Palacinky


Srdiečka z lineckého cesta recept

Srdiečka z lineckého cesta recept

Na dosku si pripravíme všetky suroviny. Nakrájaný tuk na plátky jednotlivo ...

Rýchla rumová poleva recept

Rýchla rumová poleva recept

Voňavá, rýchla poleva. Potrebujeme iba tri prísady. Do misy vsypeme práš...

Palacinky recept

Palacinky recept

V mlieku rozšľaháme vajcia. Primiešame múku a soľ a necháme aspoň 10 minút ...

Košíčky s ovocím recept

Košíčky s ovocím recept

Na rôzne oslavy potrebujeme oku lahodiace dezerty.  Slávnostná tabuľa musí ...

Nepečená smotanová torta recept

Nepečená smotanová torta recept

Veľmi známa ovocná torta z kyslej smotany. My Vám ju tu ponúkame v inej var...

Plnené mušličky recept

Plnené mušličky recept

Na dosku si dáme naváženú polohrubú múku, v ktorej si urobíme jamku a do ne...

Pravé žĺtkové venčeky recept

Pravé žĺtkové venčeky recept

Venčeky sa robia z odpaľovaného cesta. Recept je jednoduchý a môže ho urobi...

Mäkkúčke medovníky recept

Mäkkúčke medovníky recept

Vôňa perníku zvestuje, že už sa blížia Vianoce. Každoročné pečenie a zdoben...

Poťahovací fondán na torty recept

Poťahovací fondán na torty recept

Na každej oslave by nemala chýbať torta. A torta potiahnutá fondánom, to je...