Bruschetta al Pomodoro po slovensky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Bruschetta al Pomodoro po slovensky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 18.11.2021
Kategória receptu: Dobroty, Pečivo, Predjedlo, Šalát, Talianske, Vegetariánske, Zeleninové
Podobné recepty ako tento v sekcii: bruschetta, predjedlo, talianský predkrm
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
- bazalka
- 6 plátkov toastový chlieb
- 4 ks paradajka
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
Postup prípravy receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Bruschetta al Pomodoro je výborné, ľahké predjedlo.
Nakrájame si na malé kúsky paradajky a vložíme do misy.
Vymiešame cesnak a pridáme ho k paradajkám spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalejeme olivovým olejom a premiešame.
Podávame na hriankach z toastového chleba, ktoré si opečieme buď na panvici alebo v hriankovači.
Podobné recepty ako je Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Veľkonočná hrudka recept
Veľkonočné sviatky, sviatky jari. Viaže sa k nim mnoho tradícií a jedna z n...
Mini pizza so syrom recept
Všetky ingrediencie na cesto zmiešame a vymiesime vláčne cesto. To odkladám...
Španielska hrianka so strateným vajcom recept
Ako prvú si pripravíme hrianku z bieleho toastového chleba, na kt...
Obľúbená domáca tatárka recept
Zabudli ste kúpiť tatarku? Chystáte grilovanie, zeleninový šalát, rybu aleb...
Krémové rizoto recept
Jemná chuť krémového rizota, ktorá sa rozplýva na jazyku, to je moje. Stačí...
Huby zavárané vo vlastnej šťave recept
Hubárska sezóna konečne prišla a my môžme okrem konzumácie začať huby sušiť...
Najlepšie linecké koláčiky recept
Vianoce si snáď ani nevieme predstaviť bez výborných lineckých koláčikov. J...
Marhuľový koláč recept
Začneme tým, že si premiešame hladkú múku, prášok do pečiva a cukor múčka. ...
Tvarohová nátierka s paprikou a paradajkou recept
U tejto nátierky vyšľaháme tvaroh s kečupom, horčicou, soľou a korením. Pri...