Dezertné víno z čiernych ríbezlí
Aby sme dosiahli plnú kvalitu ríbezľového vína, musíme víno školiť vo väčších nádobách aspoň 1 rok. Po vyškolení možno víno plniť do fliaš a vo fľašiach nechať ...
Podobné recepty ako Dezertné víno z čiernych ríbezlí
Dezertné víno z červených ríbezlí
Po vykvasení pridáme ďalších 5 až 10 dag cukru na 1 l vína. Dezertné víno sa má školiť aspoň 1 rok a po stočení do fliaš nechať nejaký čas uležať. Ohodnotiť ...
Podobné recepty ako Dezertné víno z červených ríbezlí
Detská výživa
1. Jablká si umyjeme a potom odstránime šupku aj jaderník. Fotorecept: Detská ... Ak robíte výživu pre dieťa, ktoré nemá ešte 1 rok, tak ho dávať nemusíte, ...
Podobné recepty ako Detská výživa
Domácí kečup
1 Všechno koření vložte do čajového „vajíčka“ či zavažte do plátýnka potravinářským ... uložte do chladničky, kde vydrží asi 5 dnů, anebo zamrazte (až na 1 rok).
Podobné recepty ako Domácí kečup
Ohnivá cibuľová krkovička
Ohnivá cibuľová krkovička - Toto výborné jedlo sme mali na Nový rok. ... 1,5 kg. bravčová krkovička. 5 ks. cibuľa veľká. 1 kg. šampiňony a kuriatka. 5 PL. kečup.
Podobné recepty ako Ohnivá cibuľová krkovička
Sušené paradajky
18. aug. 2016 Po vyprazdneni flasticky olej pouzivam na dochutenie jedal. Bez sterilizacie vydrzi v spajzi min 1 rok. Tento rok som susene paradajky vlozila ...
Podobné recepty ako Sušené paradajky