Dobrá čokoládová poleva recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Dobrá čokoládová poleva , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 31.10.2022
Kategória receptu: Dezerty, Dobroty, Oslava, Poleva, Slovenské, Veľká noc, Vianoce
Podobné recepty ako tento v sekcii: čokoláda
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Dobrá čokoládová poleva
- 200 g kvalitnej čokolády na varenie
- 140 g stuženého tuku
- 10 polievkových lyžíc horúcej vody
Postup prípravy receptu Dobrá čokoládová poleva
Tiež máte radi čokoládu? Tak vás určite poteší čokoládová poleva na váš obľúbený múčnik.
Najskôr si rozlámeme alebo nastrúhame čokoládu na varenie, nakrájame stužený tuk a spoločne rozohrejeme vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnej rúre. Potom prilejeme horúcu vodu a metličkou opatrne zamiešame.
Následne môžeme čokoládovou polevou preliať pripravený múčnik. Dobrú chuť!
Podobné recepty ako je Dobrá čokoládová poleva
Bravčový guláš s cestovinami recept
Makkúčke bravčové mäsko, ktoré sa rozpadá na jazyku. Takýto gulášik si spol...
Vianočná kapustnica bez mäsa recept
Niektoré domácnosti k štedrovečernej večeri nejedávajú žiadne mäso, a preto...
Torta z piškót a kyslej smotany recept
Osviežujúci dezert s ovocím, to je u nás veľmi obľúbená dobrota. Túto tortu...
Ľahký paradajkový šalát recept
Paradajky sú veľmi zdravé. Môžeme ich konzumovať za studena alebo tepelne u...
Bravčové plátky na horčici recept
Naklepané mäso osolíme, okoreníme a nadrežeme po okrajoch, aby sa neskrúcal...
Údený losos s citrusovou zálievkou recept
Najprv si pripravíme zálievku z pomaranča a citrónu, z ktorých vytlačíme vš...
Balkánska nátierka so sušenými paradajkami recept
Základom tejto nátierky sú balkánsky syr a paradajky, zvyšok môžeme obmeniť...
Syrečkové zemiakové placky recept
Olúpeme si a prelisujeme cesnak, ktorý zmiešame so soľou. Olúpeme a nadrobn...
Cuketová polievka so zemiakmi recept
Recept na 4 porcie. Olúpeme a najemno nakrájame cibuľu a cesnak. V hrnci potom opražíme na troške oleja. Do toho prilejeme vývar, pridáme pripravené zemiaky, cuketu, šošovi...