Bravčové mäso na hubách recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Bravčové mäso na hubách , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 15.11.2014
Kategória receptu: Bravčové, České, Hlavné jedlo, Omáčky, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: huby, klasika
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Bravčové mäso na hubách
- 500 g bravčové mäso
- 1 ks väčšia cibuľa
- podľa chuti rasca
- vegeta
- soľ
- podľa potreby polohrubá múka
- voda
- olej
- sušené alebo čerstvé huby
Postup prípravy receptu Bravčové mäso na hubách
Nakrájame si mäso na kocky, osolíme, okoreníme, dáme do chladničky na 30 minút prikryté odležať. Nakrájame si huby.
Olúpeme cibuľu a najemno nakrájame. Necháme v hrnci na oleji osmažiť a k tomu pridáme mäso, huby a necháme chvíľu orestovať. Zasypeme rascou, podlejeme vodou a necháme dusiť pokiaľ mäso nebude mäkké.
Osolíme, vegetou ochutíme a múkou zahustíme.
Môžeme podávať ako s ryžou, tak aj s cestovinami.
Podobné recepty ako je Bravčové mäso na hubách
Tvarohová nátierka s paprikou a paradajkou recept
U tejto nátierky vyšľaháme tvaroh s kečupom, horčicou, soľou a korením. Pri...
Rychlé lievance recept
Vyskúšajte náš recept na rýchle lievance, ktoré sú rovnako chutné ako tradi...
Bravčová panenka na prírodno recept
Šťavnaté chutné mäsko hotové za pár minút, takto by som charakterizovala pa...
Špenátová zmes recept
V hlbšej panvici si rozpálime olej a naň dáme prelisovaný cesnak. K tomu vm...
Kysnutý žemľový knedlík v domácej pekárni recept
Jednoduchý recept na žemľové knedle pripravené v domácej pekárni. Vajcia...
Bravčový guláš s cestovinami recept
Makkúčke bravčové mäsko, ktoré sa rozpadá na jazyku. Takýto gulášik si spol...
Púpavový med s citrusmi recept
Najprv si natrháme kvety púpav, ktoré potom zalejeme vriacou vodou. K tomu ...
Jahodový koktail recept
Jar je v plnom prúde. Čo si takto pripraviť výborný koktail. Vypravíme sa n...
Hrnčekové knedlíky recept
Z vajec si po rozklepnutí oddelíme žĺtky a bielky. Na malé kocky si nakrája...