Svieži šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
hlávkový šalát
10
ks
reďkovka
1
ks
uhorka
6
ks
karotka
2
ks
uvarené vajce natvrdo
5
ks
cibuľa
Zálievka
4
PL
olivový olej
2
KL
horčica
1
PL
biely vínny ocot
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Na kúsky potrháme šalátové listy. Na jemné plátky postrúhame karotku, uhorku aj reďkovky. Do misiek uložíme šalát, uložíme postrúhanú zeleninu a ozdobíme vajíčkami.
2.
Takto pripravený šalát prelejeme zálievkou, ktorú sme si pripravili tak, že sme vyšľahali všetky uvedené suroviny. Šalát na záver môžme posýpať nakrájanou cibuľkou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.