Pridať recept

Jablkový koláč s pudingom

ingrediencie

1/2 ks
polohrubá múka
3 PL
práškový cukor
1 ks
prášok do pečiva
1 ks
rastlinný tuk
1 dl
mlieko

Plnka

2 ks
puding zlatý klas
1 liter
mlieko
5 PL
kryštálový cukor
6 ks
jablko
škorica
vajce
piškóty

postup

Spracujeme cesto a dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky. Potom ho rozdelíme na dve časti. Vymastíme plech, vyvaľkáme polovicu cesta a uložíme na plech. Na cesto poukladáme piškóty, nastrúhané jablká, posypeme škoricou, vanilkovým cukrom. Potom naň vylejeme vlažný puding. Nakoniec uložíme druhú polovicu cesta a dáme piecť. Najlepšie chutí vychladnutý a posypaný cukrom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie
Podobné články
Tie najlepšie pudingové koláče: Rezy, ktorým nikto neodolá
Tie najlepšie pudingové koláče! Týmto zaručene nikto neodolá
Patríte medzi milovníkov sladkých maškrtiek? Vyskúšajte naše fantastické pudingové rezy.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.