Chutný segedínsky guláš
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčový bôčik
30
g
masť
2
ks
cibuľa
1
KL
rasca
štipiek
mletá červená paprika
štipiek
soľ
20
g
hladká múka
250
ml
smotana
postup
Bôčik pokrájame na pravidelné väčšie kocky. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme rascu, mletú červenú papriku a pokrájané mäso, primerane osolíme a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou asi 50-60 minút. Keď je mäso mäkké a šťava vydusená, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme slabšou polievkou z kostí alebo len vriacou vodou a povaríme do zhustnutia. Nakoniec primiešame smotanu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.