Pridať recept

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

ingrediencie

250 g
tvaroh
100 g
maslo
100 ml
šľahačková smotana
7 strúčikov
cesnaku
1 štipka
soľ
podľa chuti
zelenina
8 ks
rožok

postup

1.
V mise vymiešame sladký čerstvý tvaroh, pridáme zmäknuté maslo, po lyžiciach šľahačkovú smotanu a cesnak jemne rozotretý so soľou. Zmes dobre vymiešame (najlepšie pomocou elektrického šľahača).
 
2.
Rožky pokrájame na kolieska, natrieme nátierkou a ozdobíme rozličnou zeleninou (paradajka, reďkovka, uhorka,...) salámou (suchá saláma, klobása, atď.) podľa chuti alebo hroznom, ktoré neutralizuje chuť cesnaku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...