Patizónové krokety
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
patizón
1
ks
vajce
60
g
hrubá múka
120
g
olej
soľ
čierne korenie
postup
1.
Patizóny obielime a postrúhame na väčšom strúhadle. Pridáme soľ, čierne korenie, preosiatu múku, žĺtky a z bielkov tuhý sneh.
2.
Všetko jemne premiešame a lyžicou vkladáme do rozohriateho oleja malé krokety, ktoré po oboch stranách vypražíme do ružova. Obraciame ich opatrne lopatkou, aby sme neporušili ich tvar.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.