Polievka z kostí
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia kosť
soľ
celé čierne korenie
celé nové korenie
1
lístok
bobkový list
1
strúčik
cesnaku
200
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
20
g
maslo
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
postup
1.
Umyté kosti dáme variť do studenej vody, pridáme soľ, korenie, bobkový list a cesnak.
2.
Zeleninu očistíme, pokrájame na stĺpiky, opražíme na masle a postrúhanej cibuli, posolíme, okoreníme mletým korením a zalejeme vriacim, scedeným vývarom z kostí a varíme asi 20 minút.
3.
Polievku podávame s pečeňovými haluškami posypanú posekanou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.