Ryba na korení s indiánskou ryžou
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
130
g
pangasius filety
40
g
ryža
1
KL
olivový olej
korenie
petržlen
postup
1.
Ryžu dôkladne opláchneme, kým neodteká úplne čistá voda. Zalejeme ju horúcou vodou, osolíme a varíme, dokým ryža nezmäkne. Scedíme a necháme odstáť.
2.
Rybu mierne osolíme, okoreníme, potrieme olivovým olejom a pečieme pri teplote 170 stupňov asi 10 minút. Podávame s ryžou, zdobíme vetvičkou petržlenovej vňate. Indiánsku ryžu môžete vymeniť napríklad za quinou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.