Pridať recept

VIDEORECEPT: Chutné brusnicovo-figové čatní

ingrediencie

2,5 dl
červené víno
3 ks
čerstvé figy
1 PL
hnedý cukor
4 ČL
brusnicový džem
2 ks
borievka

postup vo videu vyššie

1.
na rozpálenom voku redukujeme suché červené víno s hnedým cukrom
 
2.
pridáme nakrájané čerstvé figy, ďalej redukujeme
3.
pridáme brusnicový džem
4.
pridáme 2 ks borievky
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Figy
7 dôvodov prečo si pochutnať na figách
Sedem vecí o lahodných figách, ktoré ste možno nevedeli.
Domáca lahôdka: Torta s mascarpone a figovým džemom
Svieža torta s mascarpone a figovým džemom: Aj pre úplných začiatočníkov
Ľahká domáca torta s mascarpone krémom a figovým džemom.
Figový tvarohový koláč
Sladké dobroty z čerstvých fíg
5 receptov na maškrty z nutrične bohatých a pritom vždy delikátnych fíg.
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :)...