Krkovička s jablkom, šunkou a syrom
6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
bravčová krkovička
1
KL
med
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
ks
jablko
100
g
šunka
250
g
mozzarella
70
g
čedar
trochu
olej
postup
1.
Krkovičku umyjeme, osušíme a naklepeme. Opečieme ju z oboch strán na rozpálenom oleji, dochutíme soľou a korením.
2.
Preložíme ju do zapekacej misy, na ňu uložíme na plátky nakrájané jablká, plátok šunky, na kolieska nakrájanú mozzarellu a vrch posypeme čedarom.
3.
Mäso pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.