Fotorecept: Rebarborová bublanina
20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
polohrubá múka
1
hrnček
práškový cukor
1/2
hrnček
mlieko
1/2
hrnček
kokosový olej ( alebo rastlinný olej)
1
balíček
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
600
g
rebarbora
1
balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
3
ks
vajcia
1
štipka
soľ
1
balíček
škoricový cukor Dr Oetker
postup
Výborný šťavnatý kyslastý koláčik ku čaju a kávičke. je to hrnčekový koláč.
1.
Cukor, vajíčka (pekné domáce) a kokosový tuk vmiešame do peny.
2.
Pridáme postupne mlieko , múku, štipku soli a ku koncu múku s pridaním prášku do pečiva.
3.
Vypracujeme polohusté cesto. Plech s rozmermi 25x35 cm vymastíme a posypeme múkou.
4.
Rebarboru očistíme, nakrájame na kúsky.Dáme ju na cesto, posypeme vanilkovým a aj škoricovým cukrom.
5.
Predhrejeme rúru na 180 stupňov, koláč dáme piecť na cca 30 minút.
6.
Podávame posypaný práškovým cukrom. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.