Krémová zeleninová polievka
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
zemiak
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1/2
ks
pór
1/2
ks
zeler
1/2
ks
cuketa
4
ks
olúpané paradajky
trochu
vývar
1
hrsť
bazalka
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Zeleninu nakrájame na menšie kúsky a postupne ju začneme restovať na olivovom oleji. Ako prvá príde na rad cibuľa, mrkva, zeler, petržlen, zeler, po chvíli zemiaky, cuketa, pór, paradajky a teraz prichádza na rad vývar.
2.
Na miernom ohni varíme polievku domäkka. Keď je hotová, dochutíme ju soľou, korením, bazalkou a rozmixujeme ponorným mixérom.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.