Zapečený chlieb s mozzarellou a paradajkami
2
porcie
23
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
chlieb
2
stonky
cherry paradajky
trochu
olivový olej
1
strúčik
cesnaku
1
štipka
bylinková soľ
1
ks
mozzarella
postup
1.
V oleji rozmiešame prelisovaný cesnak a bylinkovú soľ. Plátky chleba natrieme ochuteným olejom, uložíme ich na plech vyložený papierom na pečenie.
2.
Na chlieb uložíme plátky mozzarelly a napoly rozkrojené cherry paradajky. Všetko pokvapkáme olivovým olejom a pri teplote 190°C zapekáme cca 8 minút.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.