Chutné bravčové kolienko
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
údené bravčové koleno
5
strúčikov
cesnaku
2
ks
cibuľa
2
ks
bobkový list
1
liter
bujón
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
postup
1.
Údené bravčové koleno dáme do pekáča, narežeme na ňom kožu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme mletou rascou. Potrieme ho roztlačeným cesnakom, obložíme kolieskami cibule, pridáme bobkové listy a zalejeme bujónom.
2.
Pečieme asi 45 minút na 200 stupňoch. Podľa potreby podlievame vodou alebo bujónom.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
mars422
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.