Zamagurské chlebíčky
8
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
dl
olej
1
ks
cibuľa
100
g
bravčová pečeň
2
ks
kyslá uhorka
100
g
sterilizovaná kápia
1
KL
horčica
1
KL
kečup
2
ks
vajce
hrianky
postup
1.
Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme uhorky a kapiu pokrájané na drobno, kečup, horčicu a znova chvíľku podusíme.
2.
Nakoniec do zmesi pridáme vajíčka a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme grilovacou zmesou i korením. Podávame na hriankach. Ozdobíme vejárikmi uhoriek, kapiou, či paradajkami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.