Roláda z mletého mäsa
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové mäso mleté
250
ml
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
horčica
plátky šunky
tvrdý syr
4
ks
vajce
mrazená zelenina
kyslá pochúťková smotana
postup
1.
Mleté mäso osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko a dobre premiešame.
2.
Pripravíme si kus alobalu - v tvare obdĺžnika. Mäsovú zmes rovnomerne rozložíme, povrch uhladíme a natrieme vrstvou horčice. Na ňu poukladáme plátky šunky a syra. Pripravíme si praženicu zo 4 vajec a zmes rovnomerne uložíme na syr, posypeme mrazenou zeleninou - mrkva, hrášok, kukurica. Roládu pomocou alobalu zvinieme, zabalíme do alobalu - 2x.
3.
Preložíme na plech, podlejeme vodou a dáme do vyhriatej rúry piecť. Pečieme pri 250 stupňoch cca 50 minút.
Potom roládu odbalíme z alobalu, povrch potrieme kyslou smotanou a necháme ešte zapiecť cca 15 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
hviezdickaZ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.