Jahodová torta s piškótami
8
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
konzervy
nezahustené kondenzované mlieko
2
ks
jahodové želé
200
ml
voda
1
balíček
dlhé piškóty
500
g
jahody
postup
1.
Jahodové želé zalejeme 100 ml vody a dáme rozpustiť do mikrovlnej rúry na 30 sekúnd. Premiešame a opäť zohrievame ten istý čas. Ak je želé rozpustené, prilejeme ďalších 100 ml studenej vody. Prelejeme ho do väčšej misky a šľaháme. Potom prilejeme kondenzované nezahustené mlieko a krém šľaháme 3 minúty.
2.
Dno ale aj okraje formy vyložíme dlhými potravinárskymi piškótami. Pridáme polovicu jahodového krému, polovicu nadrobno nakrájaných jahôd a opäť krém. Tortu uložíme stuhnúť do chladničky a pred podávaním ju ozdobíme zvyšnými jahodami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.