Hovädzie s hubami, cibuľkou a paprikou
8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
PL
masť
1,2
kg
hovädzie mäso
1
hrnček
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
KL
mletá červená paprika
1/2
hrnček
šampiňóny
2
ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
V hrnci rozohrejeme 2 lyžice masti a hovädzie mäso nakrájané na kocky opečieme do hneda. Mäso vyberieme, pridáme zvyšok masti a opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak, trochu ho opražíme a primiešame mletú papriku. Zmes na chvíľu odstavíme zo sporáka.
2.
Vrátime ju naspäť, vložíme naspäť opečené mäso, dochutíme soľou, korením, primiešame huby a nadrobno nakrájané papriky. Na miernom ohni prikryté dusíme cca 45 minút, dokým mäso nebude mäkké. ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.