Rajčiaková polievka s vajcom - Tomatensoep
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
rajčiak
1
ks
cibuľa
1,5
PL
maslo
1
liter
vývar
4
ks
natvrdo uvarené vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
V rajnici roztopíme maslo, pridáme nasekanú cibuľu, trochu osmažíme. Rajčiaky nakrájame, pridáme k cibuli, všetko podusíme, prilejeme vývar, a keď sa rajčiaky rozvaria, polievku zmixujeme. Potom ju zohrejeme, pridáme zvyšné maslo. Na tanier dáme koliesko vajca a na naň nalejeme polievku.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.