Plnené šampiňóny
5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
KL
olivový olej
5
ks
šampiňóny
100
g
údené mäso
1
ks
cibuľa
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
kečup
podľa chuti
syr tavený
štipiek
syr tvrdý
postup
Šampiňóny očistíme, hlúbiky odstránime a tiež očistíme.
Nadrobno nakrájame cibuľu, hlúbiky a mäsko. Všetko mierne opečieme na olivovom oleji.
Ochutíme čiernym mletým korením, kečupom.
Do vychladnutej zmesi pridáme tavený syr (ale aj nemusíme) a zmes naplníme do šampiňónových hlavičiek a pečieme v trúbe (teplý vzduch 200°C, pečenie zvrchu aj zospodu) cca 20 min.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.