Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku

Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica

ingrediencie

500 g
bravčové karé bez kosti
soľ

Cestíčko

2 ks
vajce
5 strúčikov
cesnaku
4 PL
špaldová múka
1 PL
mletá rasca
1 ks
zemiak
500 ml
mlieko
vegeta

postup

Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
 
1.
Zemiaky a cesnak očistíme a nastrúhame na jemno.
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
 
2.
Rascu rozdrvíme v mažiari (alebo použijeme mletú rascu).
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
3.
Pripravíme si cestíčko: zemiaky, cesnak a 2 vajcia rozmiešame v mise.
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
4.
Pridáme múku a mlieko.
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
5.
Okoreníme soľou a čiernym korením.
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
6.
Mäso narežeme na cca 1cm kúsky a naklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
7.
Plátky mäsa obalíme v cestíčku a vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán (pomaly a dlhšie ako zvyknete, keďže sa musí mäsko pod cestíčkom kvalitne prepiecť)
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
8.
Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi. Dobrú chuť!
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
3.10.2015 09:55 | |
+10 -3
Ja som začínajúca gazdinka a varievam si na internáte. Išla som navlas podľa receptu, ale recept ma dostal do omylu lebo ja nemam velke skusenosti. Toho mlieka je tam strašne moc napísané. Nevyliala som tam celých 500 ml ale stále to bolo veľa. To cestíčko sa nelepilo na to mäsko. Mlieko radšej podľa potreby. Vareniu zdar
RADOvans1
7.1.2016 12:29 | |
+5 -3
Ja ked som to videl ze 500 ml mlieka tak sa mi to hned nezdálo :).. Recept som ešte neskusal ale urcite skusim..
Janucha
2.11.2017 21:37 | |
+4 -2
možno bol len preklep a malo tam byť 50 ml :)
Podobné články
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí ju však mnoho ľudí
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí to však stále mnoho ľudí
Smaženie nepatrí medzi najzdravšie spôsoby tepelnej úpravy, ale zdá sa, že je najjednoduchšie. Ide o konečný...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.