Míša dezert s čokoládovým toppingom
2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
téglik
mäkký tvaroh
1
KL
pikao
1
téglik
smotana na šľahanie
1
PL
práškový cukor
podľa chuti
čokoládový topping
postup
Smotanu na šľahanie vyšľaháme s cukrom, pre sladší dezert dáme 2 lyžice, elektrickým šľahačom do tuha, najskôr asi 30 sekúnd na 1. stupeň, potom ďalších 30 sekúnd na 3. stupeň a do tuha vyšľaháme na 5. stupni.
V inej miske tvaroh vymiešame s pikaom (opäť môžeme prisladiť) na hladký krém.
Do tvarohového krému postupne vmiešame (max. na 3. stupeň) sladkú šľahačku.
Pripraveným pikao-tvarohovým krémom naplníme dezertné misky alebo poháre a povrch míša dezertu môžeme ľahko pokvapkať pikaom. Podávame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.