Pridať recept

Syr plnený hubami - Fromage frit aux champignons

Syr plnený hubami - Fromage frit aux champignons
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

400 g
ementálsky syr
100 g
šampiňóny
80 g
hladká múka
1 dl
mlieko
2 ks
vajce
80 g
strúhanka
2 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

Syr nakrájame na 8 plátkov asi 2 mm hrubé. Šampiňóny pokrájame na plátky, osolíme a udusíme s cibuľou na oleji. Na 4 plátky dáme plnku a prikryjeme druhými 4 plátkami syra. Spojíme špáradlom a obalíme v múke, vajciach rozmiešaných v mlieku a strúhanke. Vypražíme na oleji z oboch strán.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.