FOTORECEPT: Lefeta - polievka s haluškami
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1/2
ks
zeler
1
ks
kaleráb
2
ks
zemiaky
vajce
soľ
mleté čierne korenie
halušky
postup
1.
Všetku zeleninu si očistíme a nakrájame, dáme variť tak aby voda akurát zakrývala zeleninu. Keď už zelenina začína mäknúť pridáme zemiaky podľa veľkosti 2-3 zemiaky. Keď je všetko uvarené, rozmixujeme ponorným mixérom. Dáme naspäť na šporák a dochutíme soľou, korením, vňaťou a cez vidličku pridáme vajíčko. Takto hustú polievku môžete mať na večeru, či ako hlavné jedlo. Podávame s haluškami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.