Čokoládový muffin z mikrovlnky s arašidovým maslom
1
porcia
4
minúty
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
hladká múka
2
PL
kryštálový cukor
1,5
PL
kakao
1/4
KL
kypriaci prášok do pečiva
1
štipka
soľ
3
PL
mlieko
1,5
PL
olej
1
PL
arašidové maslo
postup
1.
Vo väčšom hrnčeku zmiešame hladkú múku, cukor, kakao, kypriaci prášok do pečiva a štipku soli. Pridáme mlieko, olej a arašidové maslo. Vymiešame hladké cesto.
2.
Hrnček vložíme do mikrovlnnej rúry a cesto zohrievame približne 1 minútu. Muffin by mal byť hotový, ak nie je vložíme ho naspäť na 15 sekúnd. Hotový muffin necháme vychladnúť a podávame priamo z pohára.
3.
Každá mikrovlnná rúra má iný výkon, takže sa môže stať, že sa na prvýkrát muffin nepodarí. Nezúfajte a vyskúšajte ho opäť, pretože stojí zato ho ochutnať.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.