Karfiol na masle so šampiňónmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
karfiol
2
PL
maslo
200
g
sterilizované šampiňóny
trochu
studená voda
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Očistený karfiol rozoberieme na ružičky.
2.
Na masle za stáleho miešania krátko opražíme ružičky karfiolu spolu s plátkami šampiňónov, trochu ich podlejeme vodou, posolíme, pokoreníme a prikryté dusíme domäkka.
3.
Podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou ako prílohu k mäsu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.