Pridať recept

Mäsovo brokolicové cestoviny

ingrediencie

1 ks
cibuľa
1 zväzok
pažitka
1 ks
mrkva
1 ks
kaleráb
podľa chuti
soľ
300 g
brokolica
300 g
kuracie drobky
4 PL
olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
štipiek
červená mletá paprika
4 PL
kečup
200 ml
smotana
400 g
cestoviny
100 g
syr Gouda

postup

1.
Očistenú cibuľu nakrájame a speníme na oleji. Pridáme na pásiky nakrájané mäso a opekáme, kým nezbelie. Osolíme, okoreníme, posypeme červenou mletou paprikou. Pridáme očistenú a na malé kocky nakrájanú mrkvu, kaleráb a na ružičky rozobratú brokolicu. Dusíme spolu dovtedy, kým zelenina nezmäkne.
 
2.
Až potom pridáme kečup, sladkú smotanu a necháme prejsť varom. Medzitým vo väčšom množstve vody uvaríme cestovinu, opláchneme ich a keď dobre odkvapkajú, primiešame ich do mäsovo-zeleninového ragú. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou a strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...