FOTORECEPT: Pohankové lievance
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
hrnček
ovsené vločky
1/2
hrnček
pohánková múka
1
ks
banán
6
PL
biely jogurt
10
PL
mlieko
1
PL
kypriaci prášok do pečiva
2
PL
pomleté ľanové semienka
1
ČL
mletá vanilka
štipiek
soľ
1
PL
sirupu z agáve alebo rozpusteného medu
postup
1.
Pomlela som si ľanové semienka na mlynčeku na mak a zmiešala s múkou, práškom do pečiva a štipkou soli. Do zmesi som pridala jogurt, mlieko, agáve sirup, vanilkový extrakt a popučený banán. Husté lievancové cesto som upiekla na kokosovom oleji. Sú výborné. Môžete servírovať so škoricou, ja som si pridala ešte hrušky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.