Mačacia svadba
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
hrášok
150
g
krúpy
2
PL
masť
trochu
soľ
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
1/2
KL
majorán
postup
1.
Prepláchnutý a vopred namočený hrach zalejeme vodou, uvaríme domäkka a scedíme.
2.
Vopred namočené krúpy zalejeme dvojnásobným množstvom vody, pridáme trochu masti, posolíme a uvaríme domäkka. Uvarené krúpy scedíme.
3.
Na zvyšnej masti opečieme na kolieska pokrájanú cibuľu. Uvarený hrach a krúpy zmiešame, pridáme prelisovaný cesnak, majorán a posolíme. Pomastíme rozohriatou masťou s cibuľou. Doplníme šalátom z kvasenej kapusty alebo čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.