Mrazená rajčiaková šťava
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
rajčiak
1
KL
soľ
postup
1.
Úplne zrelé rajčiaky rozštvrtíme a rozvaríme ich v smaltovanej nádobe. Ešte horúcu rozvarenú hmotu tlačíme cez jemné sito. Na 1 l takto získanej šťavy pridáme 1 KL soli.
2.
Po vychladnutí plníme šťavu do vreciek. Necháme primeranú vzduchovú medzeru. Po uzatvorení, obaly so šťavou hneď mrazíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.