FOTORECEPT: Divina na póre
40
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
rezne z jeleňa
1
ks
pór
1
konzerva
kukurica
1
konzerva
šampiňóny
1
téglik
kyslá smotana
trochu
korenie
trochu
soľ
trochu
mletá červená paprika
20
dkg
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Rezne z jeleňa (ja som práve nemala rezne ale krk. Ten je viac šľachovitý a horšie sa vyklepáva.) nakoreníme, osolíme a vyklepeme.
2.
Vyklepané rezne narýchlo opražíme a poukladáme ich na pekáč. Podlejeme trochou oleja.
5.
Potom pridáme sladkú papriku a necháme asi 5 minút pražiť.
6.
Hotovú zmes dáme na na plech s mäsom a dáme piecť na 200 stupňoch.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
exotka402
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.