Zeleninová polievka so zelerom a kuracím mäsom
6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
mrkva
3
stonky
zeler
2
ks
kuracie prsia
1
PL
olivový olej
1
PL
vegeta
1
štipka
mleté čierne korenie
1
štipka
mletá červená paprika
1
strúčik
cesnaku
2
ks
zemiak
postup
1.
Na rozpálenom olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú očistenú zeleninu. Pridáme umyté a na menšie kocky nakrájané kuracie prsia. Zmes dochutíme soľou, korením, paprikou a dusíme približne 4 minúty.
2.
Prilejeme horúcu vodu cca 1,5 litra, pridáme vegetu (prípadne bujón), prelisovaný cesnak a na kocky nakrájané zemiaky a na miernom ohni polievku varíme cca 10 minút domäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.