Pridať recept

Jarné rezy

ingrediencie

21 dkg
práškový cukor
21 dkg
maslo
13 kg
orechy
19 dkg
hrubá múka
1/2 stonka
prášok do pečiva
5 ks
bielky
5 ks
zltky
25 dkg
práškový cukor
1/2 ks
vanilkový cukor

postup

1.
suroviny na cesto okrem bielkov vymiesame,z bielkov spravime tuhy sneh a jemne vmiesame do cesta. cesto vylejeme na plech a dame upiect
 
2.
zltky s cukrami miesame do spenista a vylejeme na teply kolac
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
8.3.2015 13:44 | |
+33 -3
ja by som tam nedávala 13kg orechov :)
Podobné články
Tatranské rezy
Tieto úžasné LONDÝNSKE REZY trhajú rekordy! Recept je zo starej kuchárskej knižky, ktorý nikde inde nenájdete
Najobľúbenejší recept na Londýnske (Tatranské) rezy podľa tradičného postupu, ktorý pripravovali už naše...
Orechové rezy
Žĺtkové, londýnske, žerbó, ... objavte tie najlepšie orechové rezy
Do Vianoc síce ešte ostávajú necelé dva týždne, ale nikdy nie je príliš skoro na vynikajúce orieškové rezy...
Žĺtkové rezy
10x žĺtkové rezy na celé sviatky: Tradičné orechové, makové, kokosové aj linecké (recepty)
Sviatky sú tu a bez žĺtkových rezov si ich mnohí z nás nevieme ani len predstaviť. Sú jednoduché, nenáročné...
Žĺtkové kokosové rezy
Krehké KOKOSOVÉ žĺtkové rezy: Jemné cesto a chuť úžasná, tento recept si určite uložte, VIDEORECEPT
Výborné a super jemné žĺtkové rezy tentokrát s kokosom. Chutia fantasticky!
Ako rýchlo a jednoducho olúpať orechy? Tento spôsob takmer nikto nepozná, trvá pár sekúnd!
Toto by vám nikdy nenapadlo! Geniálny TRIK, ako olúpať orechy behom pár sekúnd, takmer nikto ho nepozná
Perfektný spôsob, ako olúpať orechy behom pár sekúnd a bez väčšej námahy!
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť najčastejšie? Odborníci radia
Orechy patria medzi top potraviny, ktoré sa v našich domácnostiach nachádzajú počas celého roka. Okrem toho,...