Nátierka z mrazeného špenátu
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
celozrnná múka
trochu
mlieko
1
ks
špenátový pretlak
250
g
maslo
trochu
citrónová šťava
trochu
muškátový orech
podľa chuti
soľ
postup
1.
Ak nemáme poruke celozrnnú múku, na kávovom mlynčeku pomelieme pšenicu. Múku zalejeme troškou mlieka a uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. Mrazený špenátový pretlak uvaríme vo vode, scedíme a necháme vychladnúť.
2.
V miske vymiešame maslo so soľou a postupne pridávame špenát a kašu. Dochutíme strúhaným muškátovým orechom a citrónovou šťavou. Podávame s celozrnným pečivom.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.