Nátierka z husacej pečene
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčová masť
500
g
husacia pečeň
6
ks
klinčeky
1
ks
cibuľa
postup
1.
Najprv roztopíme masť a do očistenej pečene zapichneme niekoľko klinčekov. Potom ju spolu s pokrájanou cibuľou vložíme do rozpustenej masti. Pečeň nekrájame, aby masť nezhorkla a pomaly dusíme - podľa veľkosti asi 15 min. (aby nebola krvavá).
2.
Hotovú pečeň vložíme do hlbokej misky a zalejeme ju scedenou masťou. Necháme vychladnúť. Podávame na krajčekoch chleba alebo opečených toastoch.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.