Roštenka na maďarský spôsob
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzia roštenka
40
g
masť
3
ks
cibuľa
20
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, vývar
postup
1.
Roštenku nakrájame na plátky, naklepeme, okraje narežme a prudko opečieme z oboch strán na masti. Osolíme a odložíme do tepla.
2.
Na masti speníme cibuľu, trochu poprášime paprikou, podlejeme vývarom a udusíme. Zaprášime múkou a opečieme. Na tanieri posypeme cibuľou roštenku.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.