Jednoduchý viedenský guláš
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
60
g
masť
400
g
cibuľa
2
PL
rajčiakový pretlak
1
KL
citrónová šťava
podľa chuti
soľ, mleté korenie, mletá paprika, rasca, vývar, majoránka
1
kg
hovädzie mäso
postup
1.
Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ, mleté korenie, mletú papriku, rascu a opečieme bez podlievania.
2.
Potom podlejeme vývarom, podusíme mäso do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu prelisujeme cez sitko, pridáme pretlak a citrónovú šťavu, mäso opäť vložíme. Nakoniec ochutíme majoránkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.