Rumsteak pečený na rošte
stredná
náročnosť
ingrediencie
3/4
kg
roštenka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1
dl
olej
postup
1.
Odležanú roštenku umyjeme, pokrájame na hrubšie rezy, ktorých okraje narežeme. Potom ich naklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme olejom.
2.
Na rozpálenom rošte ich opekáme z každej strany asi 8 min a počas opekania potierame výpekom alebo olejom.
3.
Upečené uložíme na teplú misu, obložíme vyprážanými zemiakmi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.