Prekladaný kel
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
kel
400
g
bravčové mäso
40
g
masť
100
g
ryža
1
ks
cibuľa
2
dl
kyslá smotana
1
ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
voda
postup
1.
Očistený a umytý kel dáme na site nad paru, aby zmäkli listy. Na masti zapeníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme zomleté mäso, soľ, korenie a dusíme.
2.
Udusené mäso zmiešame s udusenou ryžou a vajcom. Na vymastený pekáč uložíme kelové listy, potom ryžu s mäsom a znova kelové listy.
3.
Zalejeme smotanou, popicháme, aby smotana stiekla a zapečieme. Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.