Pridať recept

Jarná polievka s karfiolom

ingrediencie

2 ks
karfiol
200 g
zelený hrášok
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
kaleráb
1 ks
cibuľa
podľa chuti
olej, mletá červená paprika, soľ, petržlenová vňať

postup

1.
Karfiol rozoberieme na ružičky, mrkvu, petržlen cibuľu, kaleráb očistíme a nakrájame. Na masti speníme cibuľu, odstavíme, primiešame mletú papriku, a opäť dáme na oheň.
 
2.
Potom pridáme karfiol, hrášok a všetku zeleninu a spolu to podusíme 15 minút. Zalejeme vývarom. Pridáme toľko vývaru, aby sme nemuseli zahusťovať polievku múkou. Podávame s petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať