Jahňacie kotlety s červeným vínom
4
porcie
165
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1,2
kg
jahňacie kotlety
100
g
mrkva
100
g
zeler
200
ml
červené víno
200
g
paradajkový pretlak
trochu
kurací vývar
50
g
maslo
1
štipka
tymian
postup
1.
Jahňacie kotlety dochutíme soľou, korením a prudko opečieme na oleji. Pridáme nadrobno nakrájanú mrkvu, zeler, paradajkový pretlak, tymián a červené víno. Na miernom ohni mäso dusíme domäkka.
2.
Po udusení mäso vyberieme, šťavu scedíme, vrátime naspäť mäso a pridáme do nej maslo, aby zjemnilo chuť. Podávame so zeleninovým šalátom alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.