Domáca horčicová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
60
g
maslo
50
g
hladká múka
2
ks
cibuľa
1/2
dl
biele víno
trochu
mleté čierne korenie
1/2
ks
citrón
30
g
sardelová pasta
30
g
horčica
podľa chuti
cukor
postup
1.
Dve biele cibule pokrájame a upražíme na tretine masla do zlata. Upraženú cibuľu vyberieme.
2.
Do tretiny masla dáme múku, upražíme ju tiež do zlata a zalejeme vývarom, bielym vínom, pridáme korenie, trochu cukru, citrónovú šťavu a kôru.
3.
Všetko spolu dobre prevaríme, precedíme na upraženú cibuľu, pridáme sardelové maslo (sardelovú pastu vymiešanú so zvyškom masla), horčicu a zamiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.