Pridať recept

Domáca horčicová omáčka

ingrediencie

60 g
maslo
50 g
hladká múka
2 ks
cibuľa
1/2 dl
biele víno
trochu
mleté čierne korenie
1/2 ks
citrón
30 g
sardelová pasta
30 g
horčica
podľa chuti
cukor

postup

1.
Dve biele cibule pokrájame a upražíme na tretine masla do zlata. Upraženú cibuľu vyberieme.
 
2.
Do tretiny masla dáme múku, upražíme ju tiež do zlata a zalejeme vývarom, bielym vínom, pridáme korenie, trochu cukru, citrónovú šťavu a kôru.
3.
Všetko spolu dobre prevaríme, precedíme na upraženú cibuľu, pridáme sardelové maslo (sardelovú pastu vymiešanú so zvyškom masla), horčicu a zamiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať