FOTORECEPT: Tymiánové kuracie prsia s hlivovou omáčkou
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
300
g
hliva ustricová
2
ks
cibuľa
1
PL
horčica
1
PL
olivový olej
5
strúčikov
cesnaku
1
KL
soľ
3
PL
tymian
1
dl
sójové mlieko
postup
1.
Pripravíme si najskôr marinádu. V poháriku zmiešame olej s horčicou, nasekaným tymiánom, soľou a pretlačeným cesnakom.
2.
Marinádou potrieme mäso a necháme odležať v chladničke aspoň hodinu.
3.
Medzitým si na oleji osmažíme cibuľu. Potom k nej pridáme hlivu a dusíme domäkka.
4.
Keď je hliva mäkká, prilejeme vodu, okoreníme a všetko rozmixujeme na hladkú kašu. Podľa chuti zahustíme mliekom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.