FOTORECEPT: Bedľa plnená mäsom a baklažánom
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
bedľa
trochu
baklažán
50
g
mleté bravčové mäso
1
PL
paradajkové pyré
soľ
mleté čierne korenie
oregano
čerstvá bazalka
tvrdý syr
postup
1.
Väčšiu hlávku bedle očistíme od lístia a malý kúsok baklažánu narežeme na kocky.
2.
Mleté mäso, baklažán a paradajkové pyré dáme do misy, osolíme okoreníme a posypeme oreganom. Všetko zmiešame a vznikne masa, ktorou naplníme bedľu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.